×
Home Nieuws Livescore

Andrés Iniesta kondigt pensioen aan met cryptische video.

Andrés Iniesta kondigt pensioen aan met cryptische video.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 10:56 uur

Spaanse voetballegende Andrés Iniesta kondigt aan dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen zal hangen. Het nieuws werd bekendgemaakt door het Spaanse Relovo, waardoor fans over de hele wereld verrast werden. Iniesta, die op 8 oktober een aankondiging zal doen, plaatste een mysterieuze video op sociale media die de geruchtenmolen deed draaien.

De 40-jarige routinier heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, waarin hij grote successen heeft behaald met zowel zijn club als het nationale team. Als icoon van FC Barcelona en het Spaanse elftal heeft Iniesta vele harten veroverd met zijn elegante speelstijl en ongeëvenaarde techniek. Zijn beslissing om te stoppen met professioneel voetbal markeert het einde van een tijdperk voor de sport.

Fans en collega's van over de hele wereld reageren geschokt op het nieuws van Iniesta's naderende afscheid. Velen prijzen zijn bijdragen aan het voetbal en zijn onuitwisbare erfenis in de sportwereld. Terwijl de voetbalwereld zich voorbereidt op de officiële aankondiging op 8 oktober, blijft de vraag hangen: wat zal de volgende stap zijn voor deze legendarische speler na zijn pensionering?