×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman maand lang uitgeschakeld bij PSV

Joey Veerman maand lang uitgeschakeld bij PSV
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 10:48 uur

PSV-middenvelder Joey Veerman staat voor een gedwongen pauze van minstens een maand, zo heeft de club uit Eindhoven aangekondigd via hun officiële kanalen. De talentvolle speler zal naar verwachting geruime tijd niet in actie kunnen komen vanwege een blessure. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor zowel Veerman zelf als voor de club, die zijn creativiteit en technische vaardigheden zullen missen op het veld.

De afwezigheid van Veerman zal een uitdaging vormen voor PSV-trainer Roger Schmidt, die nu op zoek zal moeten naar alternatieve opties in het middenveld. De Duitse coach zal moeten puzzelen om het gemis van de getalenteerde middenvelder op te vangen en de juiste balans in het team te behouden. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor PSV, aangezien zij zullen moeten laten zien dat zij ook zonder Veerman kunnen presteren.

Joey Veerman zelf zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn over zijn gedwongen rustperiode, maar zal zich nu volledig richten op zijn herstel. De medische staf van PSV zal er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen en terug te laten keren op het veld. De supporters van de club zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar het moment waarop Veerman weer in actie kan komen en zijn klasse kan tonen.