×
Home Nieuws Livescore

Potter begrijpt kritiek op Ten Hag voor Manchester United

Potter begrijpt kritiek op Ten Hag voor Manchester United
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 09:08 uur

Trainer Graham Potter heeft begrip voor de kritiek die geuit wordt op Erik ten Hag. Potter, die eerder werkzaam was bij clubs als Chelsea en momenteel Brighton & Hove Albion coacht, heeft zijn twijfels over de capaciteiten van Ten Hag om Manchester United weer op de rails te krijgen. Ten Hag, die in het verleden al gesprekken heeft gevoerd met clubs als Manchester United, staat momenteel onder druk vanwege de tegenvallende prestaties van het team.

Potter, die zelf bekend staat om zijn tactische inzicht en rustige aanpak, benadrukt dat het managen van een topclub als Manchester United een enorme uitdaging is. Hij twijfelt of Ten Hag de juiste persoon is om de club uit het slop te trekken en weer successen te behalen. De druk op Ten Hag neemt toe naarmate de resultaten van Manchester United achterblijven bij de verwachtingen van de fans en het bestuur.

Hoewel Ten Hag in het verleden heeft laten zien over kwaliteiten te beschikken als coach, is het de vraag of hij kan omgaan met de immense druk en hoge verwachtingen die gepaard gaan met het managen van een club als Manchester United. Potter hoopt dat Ten Hag zich staande weet te houden in deze moeilijke periode en zijn stempel kan drukken op het team, maar hij vreest dat de weg naar succes voor de Nederlandse coach nog lang en hobbelig zal zijn.