×
Home Nieuws Livescore

Priske betreurt 3-4-3 keuze bij Feyenoord start.

Priske betreurt 3-4-3 keuze bij Feyenoord start.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 08:32 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Brian Priske heeft openlijk toegegeven dat hij in zijn aanvangsperiode bij de club een fout heeft gemaakt. De 47-jarige coach heeft aangegeven dat hij, met de ervaring die hij nu heeft, nooit de keuze zou hebben gemaakt om de 3-4-3-formatie te hanteren. Priske, die eerder dit jaar werd aangesteld als hoofdtrainer van de Rotterdamse club, reflecteert op zijn beginnende dagen en erkent dat hij lessen heeft geleerd uit zijn initiële beslissingen.

De Deense trainer, die een voormalig profvoetballer is, heeft aangegeven dat hij nu anders zou handelen als hij terug zou kunnen gaan naar die periode. Priske benadrukt het belang van zelfreflectie en groei in zijn vak als coach. Hij geeft aan dat het cruciaal is om fouten toe te geven en ervan te leren om jezelf te verbeteren en te ontwikkelen als trainer.

Priske's eerlijkheid en transparantie over zijn fouten tonen zijn vastberadenheid om te groeien en te evolueren in zijn rol bij Feyenoord. Als een coach die streeft naar succes en vooruitgang, is hij vastbesloten om zijn spelers en het team naar grotere hoogten te leiden. Met zijn nederigheid en bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, belooft Priske een coach te zijn die blijft streven naar verbetering en succes voor Feyenoord.