×
Home Nieuws Livescore

Valckx waarschuwt PSV voor Gyökeres in Champions League

Valckx waarschuwt PSV voor Gyökeres in Champions League
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 08:16 uur

Voormalig PSV-verdediger Stan Valckx heeft een waarschuwing uitgesproken voor zijn voormalige club in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Sporting CP. Valckx, die zowel voor PSV als Sporting CP heeft gespeeld, benadrukt dat de Eindhovenaren op hun hoede moeten zijn voor de dreiging van Viktor Gyökeres. De Zweedse aanvaller van Sporting CP staat bekend om zijn snelheid en doelgerichtheid, en Valckx is van mening dat PSV zich goed moet voorbereiden om hem af te stoppen.

Valckx, die zelf als verdediger jarenlang op hoog niveau heeft gespeeld, begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de tegenstander goed te analyseren. Hij wijst erop dat Gyökeres een speler is die altijd op de loer ligt en snel kan toeslaan. De voormalig PSV-icoon adviseert de huidige spelers van de club om compact te verdedigen en alert te zijn op de snelle omschakelingen van Sporting CP.

Met zijn ervaring als speler bij zowel PSV als Sporting CP, weet Valckx als geen ander hoe het er in Europese topwedstrijden aan toegaat. Hij benadrukt dan ook het belang van concentratie en discipline voor PSV in deze cruciale Champions League-wedstrijd. Valckx hoopt dat zijn waarschuwing de spelers van PSV scherp zal houden en dat zij met een tactisch plan de dreiging van Gyökeres kunnen neutraliseren om zo een goed resultaat te behalen.