×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske in gesprek met Manchester City als coach.

Brian Priske in gesprek met Manchester City als coach.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 07:48 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Brian Priske heeft in het verleden gesprekken gevoerd met het prestigieuze Manchester City. De Deense coach stond op het punt om bij de Engelse topclub aan de slag te gaan als specialist op het gebied van 'set pieces'. Dit betekent dat Priske verantwoordelijk zou zijn geweest voor het trainen en perfectioneren van spelers op het gebied van standaardsituaties, zoals vrije trappen en hoekschoppen.

Priske, die bekend staat om zijn tactische kennis en gedrevenheid, werd door Manchester City gezien als een waardevolle toevoeging aan hun technische staf. Zijn expertise op het gebied van set pieces zou een belangrijke rol hebben gespeeld in het streven van de Engelse club naar succes en dominantie in het internationale voetbal.

Hoewel de deal uiteindelijk niet doorging en Priske ervoor koos om bij Feyenoord te blijven, blijft het feit dat een club als Manchester City interesse toonde in zijn diensten een teken van erkenning voor de kwaliteiten van de Deense trainer. Priske blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van zijn spelers en het behalen van sportieve successen, zowel bij Feyenoord als in eventuele toekomstige uitdagingen die op zijn pad komen.