×
Home Nieuws Livescore

Van Basten kritisch op Manchester United onder Ten Hag.

Van Basten kritisch op Manchester United onder Ten Hag.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 07:32 uur

Voormalig topvoetballer Marco van Basten heeft kritiek geuit op het spel van Manchester United onder leiding van manager Erik ten Hag. De Nederlandse voetballegende, bijgenaamd San Marco, was niet te spreken over de prestaties van de Engelse club tijdens hun recente wedstrijden. Manchester United leed afgelopen weekend een pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur, nadat ze eerder in de week gelijkspeelden tegen FC Twente (1-1).

Van Basten, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat hij teleurgesteld was in het vertoonde spel van Manchester United. De voormalige spits, die zelf successen behaalde bij clubs als AC Milan en het Nederlands elftal, vindt dat de ploeg onder Ten Hag niet het niveau haalt dat van een topclub verwacht mag worden.

De kritiek van Van Basten komt op een moment dat Manchester United worstelt om aansluiting te vinden bij de top van de Premier League. Ondanks de aanwezigheid van talentvolle spelers zoals Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes, lijkt het team moeite te hebben om consistent goede resultaten neer te zetten. Ten Hag staat onder toenemende druk om de prestaties van zijn team te verbeteren en Van Basten's uitspraken zullen naar verwachting niet bijdragen aan een ontspannen sfeer binnen de club.