×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez kritisch: Ihattaren te zwaar voor RKC.

Kenneth Perez kritisch: Ihattaren te zwaar voor RKC.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 1 oktober 2024 07:16 uur

Voormalig profvoetballer en analist Kenneth Perez heeft kritiek geuit op de beslissing van RKC Waalwijk om Mohamed Ihattaren in te laten vallen tijdens de wedstrijd tegen Ajax, die eindigde in een 0-2 nederlaag voor de Waalwijkse ploeg. Perez is van mening dat het niet verstandig was om Ihattaren in te brengen, mede omdat de jonge speler volgens hem nog steeds te zwaar is.

Perez, die regelmatig zijn analyses deelt op televisie en in de media, benadrukt het belang van fysieke fitheid in het moderne voetbal. Volgens hem kan het overgewicht van Ihattaren een belemmering vormen voor zijn prestaties op het veld. De voormalige profvoetballer wijst erop dat het cruciaal is voor spelers om in topconditie te verkeren om op het hoogste niveau te kunnen presteren.

De kritiek van Kenneth Perez op de fysieke gesteldheid van Mohamed Ihattaren zal ongetwijfeld tot discussie leiden binnen de voetbalwereld. Het is bekend dat Ihattaren in het verleden al vaker onderwerp van gesprek is geweest vanwege zijn gewicht. Het is nu aan RKC Waalwijk en de speler zelf om te bepalen hoe zij hiermee om willen gaan en welke stappen er eventueel genomen kunnen worden om zijn fysieke conditie te verbeteren.