×
Home Nieuws Livescore

NEC-trainer spijtig over gemiste kans met uitblinkende Chery

NEC-trainer spijtig over gemiste kans met uitblinkende Chery
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 23:48 uur

Voormalig NEC-trainer Rogier Meijer heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Tjaronn Chery bij Royal Antwerp. Meijer, die vorig seizoen de creatieve middenvelder onder zijn hoede had, gaf aan dat hij graag Chery in Nijmegen had willen houden. Dit liet hij weten in een interview met Gazet van Antwerpen.

Chery, die momenteel schittert bij Royal Antwerp, heeft indruk gemaakt op Meijer met zijn spel en bijdrage aan het team. De trainer erkende de kwaliteiten van de middenvelder en betreurde het dat hij niet langer samenwerkt met Chery. Meijer sprak vol lof over de creativiteit en impact van Chery op het veld, en gaf aan dat hij graag had gezien dat de speler bij NEC was gebleven.

De uitspraken van Meijer tonen aan dat de band tussen de trainer en Chery nog steeds sterk is, ondanks dat ze nu bij verschillende clubs actief zijn. Meijer's waardering voor Chery's talent en zijn wens om hem te behouden bij NEC laten zien dat de middenvelder een blijvende indruk heeft achtergelaten tijdens zijn periode bij de club.