×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder onthult trainersambities en voetbalvisie in Rondo

Wesley Sneijder onthult trainersambities en voetbalvisie in Rondo
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 23:32 uur

Voormalig topvoetballer Wesley Sneijder heeft onthuld dat zijn trainersambities nog altijd in volle bloei zijn. De oud-speler van clubs als Ajax, Real Madrid en Internazionale sprak hierover in het programma Rondo. Sneijder deelde ook zijn visie op het type voetbal dat hij voor ogen heeft als toekomstige trainer.

In het interview met Rondo liet Sneijder doorschemeren dat hij serieus nadenkt over een carrière als coach. Met zijn rijke ervaring als speler op het hoogste niveau, is de voormalige middenvelder vastbesloten om zijn kennis en passie voor het spel over te brengen op een nieuwe generatie voetballers. Sneijder's enthousiasme en vastberadenheid om zich te ontwikkelen als trainer zijn duidelijk merkbaar.

De voormalige Oranje-international gaf aan dat hij een specifiek idee heeft over hoe hij wil dat zijn team speelt. Sneijder benadrukte het belang van aanvallend en attractief voetbal, waarbij techniek en creativiteit centraal staan. Met zijn eigen succesvolle loopbaan als inspiratiebron, streeft Sneijder ernaar om als coach een positieve impact te hebben en zijn spelers te laten excelleren op het veld.