×
Home Nieuws Livescore

Jeremiah St. Juste reist naar Nederland voor duel PSV.

Jeremiah St. Juste reist naar Nederland voor duel PSV.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 23:08 uur

De Nederlandse verdediger Jeremiah St. Juste keert terug naar zijn thuisland met de selectie van Sporting CP voor het aankomende Champions League duel tegen PSV. Ondanks een periode van afwezigheid vanwege een spierblessure, heeft trainer Rúben Amorim besloten om St. Juste als blijk van waardering mee te nemen naar Nederland. De 27-jarige St. Juste zal dinsdagavond met zijn teamgenoten in het vliegtuig stappen om de confrontatie met PSV aan te gaan.

Voor St. Juste zal het een bijzonder moment zijn om terug te keren naar Nederland en in actie te komen tegen een Eredivisie-club. De verdediger, die eerder uitkwam voor Feyenoord, zal ongetwijfeld extra gemotiveerd zijn om een goede prestatie neer te zetten tegen PSV. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan St. Juste een belangrijke rol spelen in de verdediging van Sporting CP tijdens het cruciale Champions League duel.

Trainer Rúben Amorim heeft veel vertrouwen in St. Juste en ziet zijn aanwezigheid als een waardevolle toevoeging aan het team voor de wedstrijd tegen PSV. Ondanks de blessure van St. Juste heeft Amorim besloten om de verdediger toch op te nemen in de selectie, wat aangeeft hoezeer hij de Nederlandse speler waardeert. De fans van Sporting CP zullen ongetwijfeld uitkijken naar de terugkeer van St. Juste en hopen op een succesvolle wedstrijd tegen PSV.