×

Vlahovic schittert terwijl Juventus Lazio verslaat met 3-1

NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 17:32 uur

In een spectaculaire wedstrijd heeft Juventus op zaterdagmiddag een indrukwekkende overwinning behaald op SS Lazio. Met een uitmuntende Dusan Vlahovic in de hoofdrol, triomfeerde het team van De Oude Dame met 3-1.

Voor Lazio, dat momenteel in de Champions League in dezelfde groep als Feyenoord speelt, diende het uitduel met Juventus als generale repetitie voor de thuiswedstrijd tegen Atlรฉtico Madrid. De thuisploeg begon furieus en domineerde de Romeinen volledig. Na slechts tien minuten resulteerde dit in een verdiende openingstreffer. Vlahovic aarzelde geen moment na een voorzet vanaf rechts en haalde verwoestend uit.

Juve zette door en verdubbelde de voorsprong nog voor het halfuur via Federico Chiesa. Lange tijd had Lazio niets in te brengen in het Allianz Stadium, totdat Luis Alberto na ruim een uur spelen de spanning terugbracht. Helaas voor de Romeinen was deze spanning van korte duur, aangezien Vlahovic slechts drie minuten later het verschil weer vergrootte.

Dit was tevens de eindstand in Turijn, waardoor Juventus voorlopig de koppositie in de Serie A inneemt. Met tien punten uit vier wedstrijden heeft Juve een uitstekende start van het seizoen gemaakt, terwijl Lazio blijft worstelen. De Romeinen bevinden zich momenteel op de vijftiende plaats met slechts drie punten uit vier wedstrijden.