×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp en Derksen kritisch op Ten Hag

Van der Gijp en Derksen kritisch op Ten Hag
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 22:48 uur

In een recente uitzending van het populaire televisieprogramma Vandaag Inside hebben voetbalanalisten René van der Gijp en Johan Derksen met verbazing gekeken naar de ontluisterende 0-3 nederlaag van Manchester United. Derksen uitte zijn kritiek op de keuzes van trainer Ten Hag, die volgens hem een fout heeft gemaakt door veel Nederlandse spelers aan te trekken bij de Engelse club. De heren waren het erover eens dat de prestaties van Manchester United verre van indrukwekkend waren en dat er dringend verandering nodig was.

Valentijn Driessen, bekend sportjournalist, wierp tijdens de uitzending een interessante suggestie op voor een mogelijke opvolger van Ten Hag. Hij wees niemand minder dan voormalig topspits Ruud van Nistelrooij aan als een geschikte kandidaat om het roer over te nemen bij Manchester United. Van Nistelrooij, die een indrukwekkende carrière als speler heeft gehad en momenteel werkzaam is als jeugdtrainer bij PSV, zou volgens Driessen de nodige ervaring en kennis in huis hebben om de club weer op het juiste spoor te krijgen.

De discussie in Vandaag Inside zorgde voor de nodige opschudding onder voetbalfans en media. De suggestie van Driessen om Van Nistelrooij als potentiële opvolger van Ten Hag te zien, opent interessante perspectieven voor de toekomst van Manchester United. Het is afwachten hoe de clubleiding zal reageren op deze suggestie en of er daadwerkelijk veranderingen op komst zijn binnen de technische staf van de Engelse grootmacht. Voetballiefhebbers wereldwijd zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom Manchester United en de mogelijke verschuivingen in het trainerschap.