×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder steunt Joey Veerman voor transfer, PSV potentieel

Wesley Sneijder steunt Joey Veerman voor transfer, PSV potentieel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 21:32 uur

Voormalig topvoetballer Wesley Sneijder heeft laten weten dat hij Joey Veerman een transfer naar een grote competitie gunt. De jonge middenvelder van SC Heerenveen heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en Sneijder ziet potentie in hem om de stap naar een hoger niveau te zetten. Echter, Sneijder benadrukt ook dat Veerman nog niet alles heeft bereikt in Nederland en dat er ruimte is voor verdere groei en ontwikkeling.

Sneijder, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld bij clubs als Ajax, Real Madrid en Internazionale, begrijpt het verlangen van jonge talenten om zich te meten in grote competities. Hij gelooft dat Veerman de kwaliteiten heeft om succesvol te zijn in een topcompetitie en hoopt dat de jonge speler de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen op internationaal niveau.

Desondanks is Sneijder van mening dat Veerman nog niet is uitgeleerd in Nederland. De middenvelder kan nog stappen zetten in zijn spel en zich verder ontwikkelen door meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Sneijder adviseert Veerman om geduldig te zijn en te blijven werken aan zijn vaardigheden voordat hij de stap naar het buitenland maakt.

Al met al is Wesley Sneijder optimistisch over de toekomst van Joey Veerman en hoopt hij dat de jonge talentvolle middenvelder zijn potentieel volledig benut, of dat nu in Nederland is of in een grote competitie in het buitenland.