×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder kritisch op roulatiebeleid Ajax-trainer Farioli

Wesley Sneijder kritisch op roulatiebeleid Ajax-trainer Farioli
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 21:16 uur

Voormalig Nederlands international Wesley Sneijder heeft zijn ongenoegen geuit over het roulatiebeleid van Ajax-trainer Francesco Farioli. Sneijder, die bekend staat om zijn passie voor het spel, is van mening dat de Italiaanse coach meer aandacht moet besteden aan het komende Eredivisie-seizoen. De recordinternational van het Nederlands elftal benadrukt het belang van consistentie en stabiliteit in het team om succes te behalen.

Sneijder, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, begrijpt het belang van een goede balans tussen rust en speeltijd voor spelers. Echter, hij gelooft dat Farioli te veel nadruk legt op het rouleren van zijn spelers, wat volgens hem ten koste kan gaan van de prestaties van het team. De voormalige middenvelder dringt er bij de trainer op aan om de focus te verleggen naar het opbouwen van een sterk en samenhangend team voor de competitie.

Met zijn ervaring en inzicht in het voetbal, hoopt Sneijder dat zijn kritiek constructief zal worden ontvangen door Farioli en het Ajax-management. Hij benadrukt dat het Eredivisie-seizoen een cruciale periode is voor de club en dat het belangrijk is om de juiste keuzes te maken om succes te behalen. Sneijder blijft een fervent supporter van Ajax en hoopt dat zijn opmerkingen zullen bijdragen aan een positieve verandering binnen de club.