×
Home Nieuws Livescore

Mauro Júnior onthult worsteling met blessures voor Champions League.

Mauro Júnior onthult worsteling met blessures voor Champions League.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 20:08 uur

PSV's Mauro Júnior heeft openlijk gesproken over de uitdagende periode die hij heeft doorgemaakt. De veelzijdige Braziliaanse speler heeft lange tijd te kampen gehad met blessures, wat zijn carrière bij de club bemoeilijkte. Voorafgaand aan de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Sporting CP heeft Mauro tijdens een persconferentie inzicht gegeven in zijn blessuregeschiedenis.

De 23-jarige Mauro Júnior erkent dat de blessures een zware last voor hem waren, maar hij is vastbesloten om sterker terug te komen. De Braziliaan heeft hard gewerkt aan zijn herstel en is vastberaden om zijn waarde voor het team te bewijzen. Ondanks de tegenslagen blijft Mauro positief en gemotiveerd om weer op topniveau te presteren.

Tijdens de persconferentie sprak Mauro ook zijn dankbaarheid uit voor de steun die hij heeft ontvangen van zijn teamgenoten, de staf en de fans van PSV. Hij benadrukte het belang van een goede mentaliteit en doorzettingsvermogen in zijn revalidatieproces. Mauro kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om zijn talenten weer te laten zien op het veld.

Met de Champions League-wedstrijd tegen Sporting CP in het vooruitzicht, hoopt Mauro Júnior een belangrijke rol te kunnen spelen voor PSV. De Braziliaan is vastberaden om zijn stempel te drukken op het Europese toneel en zijn team te helpen bij het behalen van succes. PSV-fans kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van Mauro en geloven in zijn potentieel om een verschil te maken in het team.