×
Home Nieuws Livescore

Perez: PSV wacht nog op fitte Karsdorp

Perez: PSV wacht nog op fitte Karsdorp
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 19:48 uur

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez heeft zijn twijfels geuit over de fitheid van Rick Karsdorp bij PSV. De vleugelverdediger, die onlangs overkwam van AS Roma, kon volgens Perez nog niet overtuigen tijdens de wedstrijd tegen Willem II. De Deense analist benadrukt dat er nog flink wat werk verzet moet worden voordat Karsdorp op volle kracht kan spelen voor de Eindhovense club.

Perez, die regelmatig zijn kritische blik werpt op het Nederlandse voetbal, is van mening dat PSV geduld moet hebben met Karsdorp. De verdediger heeft nog niet zijn beste vorm laten zien sinds zijn komst naar de Eredivisie. Het is duidelijk dat er nog aan zijn fitheid en prestaties gewerkt moet worden voordat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team van trainer Roger Schmidt.

De supporters van PSV zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze een topfitte en scherpe Rick Karsdorp in actie kunnen zien. De druk op de vleugelverdediger zal toenemen om te bewijzen dat hij zijn transfer naar de Nederlandse competitie waard is. Het is aan Karsdorp en de technische staf van PSV om samen te werken aan zijn fysieke en mentale gesteldheid, zodat hij spoedig van toegevoegde waarde kan zijn voor de club.