×
Home Nieuws Livescore

Mario Been kiest Jakob Breum als Speler van Weekend.

Mario Been kiest Jakob Breum als Speler van Weekend.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 19:32 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Mario Been was aangenaam verrast door de prestaties van Jakob Breum tijdens de wedstrijd tussen FC Groningen en Go Ahead Eagles, die eindigde in een 0-1 overwinning voor de Eagles. Been, die regelmatig zijn kritische blik werpt op spelers in de Eredivisie, was vol lof over de Deense speler, die zowel als middenvelder en aanvaller actief is. Na het zien van Breum's optreden riep Been hem uit tot zijn 'Speler van het Weekend', een titel die niet lichtvaardig wordt toegekend.

Breum, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, wist tijdens de wedstrijd tegen Groningen indruk te maken met zijn spel. Zijn slimme passes, snelle acties en doelgerichtheid zorgden ervoor dat hij een constante dreiging vormde voor de verdediging van de tegenstander. Been, die zelf jarenlang op hoog niveau heeft gespeeld, herkende en waardeerde het talent en de inzet van Breum, en benadrukte dat zijn prestaties niet onopgemerkt mochten blijven.

De benoeming van Jakob Breum tot Speler van het Weekend door Mario Been is een erkenning van de uitstekende vorm waarin de Deense speler verkeert. Met zijn sterke optreden tegen FC Groningen heeft Breum bewezen dat hij een belangrijke speler is voor Go Ahead Eagles en een waardevolle aanwinst voor de Eredivisie. Been hoopt dat Breum zijn goede vorm kan vasthouden en zijn team verder kan helpen in de competitie.