×
Home Nieuws Livescore

Bram Bakker ontkent verkeerde citaten over Mohamed Ihattaren

Bram Bakker ontkent verkeerde citaten over Mohamed Ihattaren
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 18:48 uur

Voormalig psychiater Bram Bakker heeft onlangs gereageerd op de ophef die is ontstaan na zijn opmerkingen over voetballer Mohamed Ihattaren. Naar aanleiding van de uitspraken die breed werden uitgemeten in de media, heeft Bakker contact opgenomen met De Telegraaf om zijn kant van het verhaal toe te lichten. In een gesprek met journalist Mike Verweij benadrukte Bakker dat hij verkeerd geciteerd is door het Algemeen Dagblad.

Bakker, die bekend staat om zijn openhartige meningen, gaf aan dat zijn woorden uit hun verband zijn gerukt en verkeerd geïnterpreteerd. Hij benadrukte dat hij nooit de intentie heeft gehad om Ihattaren in een negatief daglicht te stellen en dat zijn opmerkingen anders bedoeld waren dan hoe ze zijn overgekomen in de media.

De oud-psychiater sprak zijn teleurstelling uit over de manier waarop zijn uitspraken zijn gepresenteerd en benadrukte dat hij altijd zorgvuldig nadenkt over wat hij zegt in de media. Bakker benadrukte dat hij het belangrijk vindt om genuanceerd en respectvol te communiceren, vooral als het gaat om gevoelige onderwerpen zoals de mentale gezondheid van sporters.

Het gesprek met De Telegraaf heeft Bakker de gelegenheid gegeven om zijn kant van het verhaal te belichten en eventuele misverstanden recht te zetten. Hij hoopt dat hiermee de ophef rondom zijn uitspraken over Ihattaren kan worden weggenomen en dat er meer begrip ontstaat voor zijn standpunt.