×
Home Nieuws Livescore

Vito van Crooij keert terug bij NEC

Vito van Crooij keert terug bij NEC
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 18:16 uur

Na een periode van afwezigheid is Vito van Crooij weer teruggekeerd naar het Nederlandse voetbal. NEC heeft de aanvaller maandag officieel gepresenteerd, nadat ze hem transfervrij hebben weten binnen te halen. Van Crooij, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zal een belangrijke toevoeging zijn aan het team van NEC voor het komende seizoen.

De 24-jarige aanvaller heeft al de nodige ervaring opgedaan in het Nederlandse voetbal, met eerdere periodes bij clubs als VVV-Venlo en PEC Zwolle. Zijn terugkeer naar de Eredivisie wordt dan ook met enthousiasme ontvangen door fans en kenners van het Nederlandse voetbal. NEC hoopt met de komst van Van Crooij hun aanval te versterken en zo hogerop te kunnen eindigen in de competitie.

Van Crooij zelf is blij om weer terug te zijn op de Nederlandse velden en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te laten zien bij NEC. De aanvaller heeft ambitieuze doelen voor ogen en is vastberaden om een belangrijke rol te spelen in het succes van zijn nieuwe club. Met zijn technische vaardigheden en scorend vermogen zal Van Crooij ongetwijfeld een speler zijn om in de gaten te houden in het komende voetbalseizoen.