×
Home Nieuws Livescore

AZ boekt recordwinst van 12,6 miljoen euro seizoen 2021/2022

AZ boekt recordwinst van 12,6 miljoen euro seizoen 2021/2022
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 18:08 uur

AZ verrast met een indrukwekkende nettowinst van maar liefst 12,6 miljoen euro, zoals onthuld in de jaarrekening die maandagmiddag werd vrijgegeven. De Alkmaarse club heeft daarmee financieel gezien een uitstekend seizoen achter de rug. De cijfers tonen aan dat AZ op zakelijk gebied goed presteert en solide financiële resultaten behaalt.

De gepubliceerde jaarrekening werpt een positief licht op de financiële gezondheid van AZ, wat een teken van stabiliteit en groei is voor de club. De nettowinst van 12,6 miljoen euro is een opmerkelijke prestatie en onderstreept het professionele management van de Alkmaarders. Deze financiële injectie zal AZ ongetwijfeld in staat stellen om verder te investeren in de ontwikkeling van de club en het team.

Met deze aanzienlijke winst kan AZ mogelijk nieuwe spelers aantrekken, faciliteiten verbeteren en de jeugdopleiding verder versterken. De club kan nu met vertrouwen naar de toekomst kijken en ambitieuze plannen smeden om zowel op sportief als financieel vlak te blijven groeien. De fans kunnen trots zijn op de solide basis die de club heeft gelegd en de positieve koers die AZ vaart.