×
Home Livescore

Manchester United van Ten Hag weer pech tegen Brighton VAR keurt goal af na uitbal, net als bij PSV-Ajax

Manchester United van Ten Hag weer pech tegen Brighton

VAR keurt goal af na uitbal, net als bij PSV-Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 17:16 uur

Manchester United, onder leiding van de bekende coach Erik ten Hag, heeft opnieuw een teleurstelling moeten incasseren in de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Het leek er even op dat The Red Devils gelijk zouden komen dankzij een doelpunt van Rasmus Højlund, maar helaas was dit van korte duur. De VAR heeft namelijk besloten om een streep door de goal te zetten, omdat de bal net over de zijlijn is geweest voordat het doelpunt werd gemaakt.

Deze situatie zal ongetwijfeld herinneringen hebben opgeroepen bij Ten Hag aan het seizoen 2021/22, toen er ook discussie was over een uitbal van Ajax in de aanloop naar een winnend doelpunt tegen PSV. Op de videobeelden leek het er sterk op dat de bal de zijlijn had gepasseerd, maar desondanks werd het doelpunt aan de Amsterdammers toegekend.

Het is een bittere pil voor Manchester United en hun fans, die gehoopt hadden op een positieve wending in de wedstrijd. Het blijkt maar weer dat beslissingen van de VAR een grote invloed kunnen hebben op het verloop van een wedstrijd. Voor Ten Hag en zijn team is het zaak om deze tegenslag te verwerken en zich te richten op de volgende uitdaging.