×
Home Nieuws Livescore

Neymar hervat groepstraining na jaar blessureleed bij Al Hilal.

Neymar hervat groepstraining na jaar blessureleed bij Al Hilal.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 17:32 uur

Na een periode van bijna een jaar afwezigheid is Neymar eindelijk terug op het trainingsveld bij Al Hilal. De 32-jarige Braziliaanse sterspeler heeft zijn groepstraining hervat na een zware blessure die hij opliep tijdens een interlandwedstrijd met Brazilië in oktober vorig jaar. Tijdens die bewuste wedstrijd scheurde Neymar de voorste kruisband van zijn linkerknie en liep hij ook schade op aan zijn meniscus.

De fans van Al Hilal en voetballiefhebbers wereldwijd zullen opgelucht ademhalen bij het nieuws van Neymar's terugkeer op het trainingsveld. De Braziliaanse superster heeft een lange en moeizame revalidatieperiode achter de rug, maar zijn vastberadenheid en toewijding hebben hem teruggebracht naar waar hij hoort: tussen zijn teamgenoten op het veld.

Neymar's terugkeer naar de groepstraining is een lichtpuntje voor Al Hilal, dat zijn talent en ervaring node heeft gemist gedurende zijn afwezigheid. De club en supporters hopen dat de Braziliaanse aanvaller snel weer in topvorm zal zijn en zijn magische acties en doelpunten weer zal laten zien op de grasmat. Met Neymar terug in de selectie, kan Al Hilal weer rekenen op een van de beste spelers ter wereld om hen naar succes te leiden.