×
Home Nieuws Livescore

Traoré en Henderson leggen akkefietje snel bij na duel.

Traoré en Henderson leggen akkefietje snel bij na duel.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 17:16 uur

Na de wedstrijd tussen Ajax en Besiktas heeft Bertrand Traoré snel een einde gemaakt aan het incident dat hij had met Jordan Henderson. Het voorval trok de aandacht van de media, maar de rechtsbuiten minimaliseerde de situatie en benadrukte dat het eigenlijk niet veel voorstelde.

Traoré en Henderson kwamen in de schijnwerpers te staan vanwege een opmerkelijk moment tijdens de wedstrijd. De beelden gingen al snel viraal op sociale media en zorgden voor de nodige speculatie. Echter, Traoré was er snel bij om de gemoederen te bedaren en verklaarde dat er geen sprake was van een serieuze ruzie tussen hem en Henderson.

De reactie van Traoré zorgde voor opluchting bij fans en betrokkenen, die blij waren dat het incident snel werd afgedaan. De focus kon daardoor weer volledig op het sportieve aspect van de wedstrijd worden gelegd. Traoré benadrukte dat dergelijke incidenten nu eenmaal kunnen gebeuren in het heetst van de strijd, maar dat het belangrijk is om het snel achter zich te laten en door te gaan met waar het echt om draait: voetbal.