×
Home Nieuws Livescore

Valckx waarschuwt PSV voor Gyökeres: Sporting favoriet in CL.

Valckx waarschuwt PSV voor Gyökeres: Sporting favoriet in CL.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 17:08 uur

In de aanloop naar het Champions League-duel tussen PSV en Sporting, heeft Stan Valckx, voormalig voetballer en technisch directeur, PSV gewaarschuwd voor de dreiging van Viktor Gyökeres. De spits van Sporting wordt door Valckx bestempeld als een geduchte tegenstander waar PSV zijn handen vol aan zal hebben. Met zijn doelpunten en aanvallende kwaliteiten vormt Gyökeres een serieuze bedreiging voor de verdediging van de Eindhovenaren.

Valckx, die zelf jarenlang actief was in het internationale voetbal, ziet Sporting als de favoriet in het aankomende duel. De Portugese club heeft volgens hem een sterke selectie en met spelers zoals Gyökeres in de voorhoede, beschikt Sporting over de nodige kwaliteit om PSV pijn te doen. Valckx benadrukt dan ook het belang voor PSV om goed voorbereid en geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen om zo de aanval van Sporting te kunnen neutraliseren.

De uitspraken van Valckx zorgen voor extra spanning en anticipatie rondom het duel tussen PSV en Sporting. De fans van beide clubs zullen met grote interesse uitkijken naar hoe Gyökeres zich zal manifesteren tegenover de verdediging van PSV en of de Eindhovenaren in staat zullen zijn om de favorietenrol van Sporting te weerleggen. Het belooft een boeiend en uitdagend Champions League-duel te worden waarbij de vorm van Gyökeres een cruciale rol kan spelen in de uitkomst van de wedstrijd.