×
Home Nieuws Livescore

Scholes twijfelt aan De Ligt als topverdediger United

Scholes twijfelt aan De Ligt als topverdediger United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 16:48 uur

Voormalig Manchester United-legende Paul Scholes heeft zijn twijfels geuit over de potentie van Matthijs de Ligt als de nieuwe topverdediger van de club. Scholes, die bekend staat om zijn scherpe analyses, heeft openlijk zijn bedenkingen geuit over de kwaliteiten van de Oranje-international. De Ligt, die momenteel speelt voor Juventus, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Old Trafford, maar Scholes lijkt nog niet overtuigd te zijn van zijn meerwaarde voor The Red Devils.

In een recent interview heeft Scholes zelfs de vraag opgeworpen of De Ligt wel een verbetering zou zijn ten opzichte van de huidige verdediger Harry Maguire. Maguire, die in 2019 voor een recordbedrag naar United kwam, heeft zijn ups en downs gekend in het shirt van de club, maar Scholes lijkt van mening te zijn dat De Ligt niet per se een upgrade zou betekenen voor de defensie van de Engelse grootmacht.

Met zijn kenmerkende directheid en scherpe blik op het spel, laat Scholes duidelijk blijken dat hij nog niet overtuigd is van de toegevoegde waarde die De Ligt zou kunnen brengen aan Manchester United. De discussie over de mogelijke komst van de jonge Nederlandse verdediger zal ongetwijfeld nog voortduren in de voetbalwereld, maar voor nu lijkt Scholes nog wat reserves te hebben over de potentiële transfer.