×
Home Nieuws Livescore

PSV-coach verdedigt bekritiseerde Bakayoko: 'Fysieke kwaliteiten indrukwekkend'

PSV-coach verdedigt bekritiseerde Bakayoko: 'Fysieke kwaliteiten indrukwekkend'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 16:40 uur

De jonge voetballer Johan Bakayoko staat de laatste tijd flink in de schijnwerpers, zowel in Nederland als in België, maar niet altijd om positieve redenen. Kritiek lijkt hem van alle kanten te treffen, maar volgens PSV-coach Peter Bosz is dit niet geheel onterecht. Ondanks de kritiek neemt Bosz het wel op voor de 21-jarige aanvaller, die hij prijst om zijn kwaliteiten en vooral zijn indrukwekkende fysieke gesteldheid.

Bakayoko, die nog aan het begin van zijn carrière staat, heeft de aandacht getrokken met zijn spel, maar ook met zijn tekortkomingen. De coach erkent dat de jonge speler nog ruimte heeft om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Bosz benadrukt echter dat Bakayoko over veel potentie beschikt en gelooft in zijn capaciteiten om zich te verbeteren.

Peter Bosz is vol lof over de fysieke kracht van Bakayoko, die volgens hem een belangrijke troef is in het spel van de aanvaller. De coach ziet potentie in de jonge voetballer en is vastbesloten om hem te begeleiden en te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Ondanks de kritiek blijft Bosz vertrouwen houden in Bakayoko en is hij ervan overtuigd dat de aanvaller zijn talenten verder zal ontplooien en zijn critici zal verrassen.