×
Home Nieuws Livescore

Mbappé verrassend terug in selectie Real Madrid voor CL-duel.

Mbappé verrassend terug in selectie Real Madrid voor CL-duel.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 15:24 uur

Kylian Mbappé maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie van Real Madrid voor het aankomende Champions League duel tegen LOSC Lille. De Spaanse grootmacht heeft op maandagmiddag via hun online kanalen aangekondigd dat de Franse sterspeler weer beschikbaar is. Eerder werd gemeld door Spaanse media dat Mbappé minstens drie weken aan de kant zou staan, maar zijn herstel lijkt sneller te zijn verlopen dan verwacht.

De terugkeer van Mbappé is een grote opsteker voor Real Madrid, aangezien de aanvaller een cruciale rol speelt in het team. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Met Mbappé terug in de selectie krijgt Real Madrid een extra wapen tot hun beschikking in de strijd om de Champions League titel.

De fans van Real Madrid zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws van Mbappé's terugkeer. De verwachtingen zijn hooggespannen voor het duel tegen LOSC Lille, waarbij de Madrilenen hopen op een overwinning om hun positie in de groepsfase van de Champions League te versterken. Met Mbappé weer in de ploeg, lijkt Real Madrid klaar te zijn om de strijd aan te gaan en hun ambities in het toernooi waar te maken.