×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong terug in selectie voor CL-duel

Frenkie de Jong terug in selectie voor CL-duel
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 14:48 uur

Na een periode van afwezigheid wegens blessureleed staat Frenkie de Jong op het punt om zijn rentree te maken voor FC Barcelona. De Nederlandse middenvelder kan mogelijk weer in actie komen tijdens het aankomende Champions League-duel met Young Boys. Dit nieuws werd bevestigd door de Barça-coach Hansi Flick tijdens een recente persconferentie, waar hij aangaf dat De Jong terug is opgenomen in de wedstrijdselectie.

De Jong, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en slimme spel op het middenveld, wordt door de fans van Barcelona al lang gemist. Zijn mogelijke terugkeer zal dan ook met enthousiasme worden ontvangen door zowel de supporters als de clubleiding. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan De Jong een belangrijke rol spelen in het streven van Barcelona naar succes in zowel de nationale competitie als de Champions League.

De wedstrijd tegen Young Boys belooft een spannende confrontatie te worden, waarin Barcelona hoopt te kunnen profiteren van de terugkeer van De Jong. De fans zullen reikhalzend uitkijken naar zijn optreden op het veld en zijn bijdrage aan het team. Met zijn rentree in zicht, is het voor De Jong nu zaak om weer volledig fit en scherp te zijn, zodat hij zijn team kan helpen om de gewenste resultaten te behalen.