×
Home Nieuws Livescore

PSG mist sterspeler Dembélé in Champions League duel

PSG mist sterspeler Dembélé in Champions League duel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 13:48 uur

Paris Saint-Germain zal het dinsdag moeten stellen zonder sterspeler Ousmane Dembélé in de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Arsenal. De 27-jarige aanvaller is disciplinair geschorst na een verhitte discussie met trainer Luis Enrique. Dit nieuws werd gemeld door verschillende Franse sportmedia, waaronder RMC Sport, L'Équipe en Le Parisien.

De afwezigheid van Dembélé zal een flinke aderlating zijn voor PSG, aangezien de Fransman een belangrijke rol speelt in het aanvalsspel van de club. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zullen node gemist worden in het cruciale duel met de Engelse tegenstander.

Trainer Luis Enrique zal nu moeten puzzelen om een geschikte vervanger te vinden voor Dembélé. Mogelijk krijgt een andere speler de kans om zich te bewijzen in deze belangrijke wedstrijd, waarin PSG hoopt een grote stap te zetten richting de volgende ronde van het prestigieuze Europese toernooi.

De fans van Paris Saint-Germain zullen teleurgesteld zijn dat ze hun geliefde sterspeler niet in actie zullen zien komen tegen Arsenal. De druk op het team zal nu toenemen om zonder Dembélé toch een goed resultaat neer te zetten en de supporters tevreden te stellen.