×
Home Nieuws Livescore

Afellay: "Feyenoord moet kiezen voor resultaatvoetbal en intensiteit"

Afellay:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 13:16 uur

Voormalig voetballer Ibrahim Afellay heeft zijn visie gedeeld over de huidige situatie bij Feyenoord. De Rotterdamse club is onder leiding van trainer Brian Priske stroef gestart aan het nieuwe seizoen. Afellay benadrukt dat het tijd is voor een verandering in de speelstijl van de ploeg. Volgens de oud-voetballer is het essentieel dat Feyenoord overstapt naar 'resultaatvoetbal' om betere resultaten te behalen.

Afellay is van mening dat de intensiteit op het veld een cruciaal verbeterpunt is voor Feyenoord. Hij gelooft dat de spelers meer energie en passie moeten tonen om succesvol te zijn. De oud-international benadrukt dat het niet alleen gaat om technische vaardigheden, maar ook om de wil om te winnen en de strijd aan te gaan.

Met de ervaring die Afellay heeft opgedaan tijdens zijn carrière, hoopt hij dat zijn advies de spelers van Feyenoord kan inspireren om een stap extra te zetten. Hij benadrukt dat 'resultaatvoetbal' niet alleen draait om het behalen van overwinningen, maar ook om de mentaliteit en instelling van het team. Afellay is ervan overtuigd dat als Feyenoord deze aanpassingen maakt, de club op de goede weg zal zijn naar succes in het nieuwe seizoen.