×
Home Nieuws Livescore

Valckx kijkt uit naar CL-duel PSV-Sporting, favoriet Portugal

Valckx kijkt uit naar CL-duel PSV-Sporting, favoriet Portugal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 13:08 uur

Voormalig PSV-speler Stan Valckx kijkt reikhalzend uit naar de aankomende Champions League-wedstrijd tussen zijn voormalige club en Sporting Portugal. De Nederlandse voetballegende, die een verleden heeft bij zowel PSV als Sporting, ziet de Portugese kampioen als de favoriet voor het duel. Valckx heeft echter ook een waarschuwing voor zijn oude club, met name voor twee spelers die volgens hem een grote bedreiging vormen.

Valckx, die zelf als verdediger uitblonk tijdens zijn carrière, benadrukt het belang van een solide verdediging voor PSV in de confrontatie met Sporting. De voormalige international waarschuwt dat de aanvallende kracht van de Portugese ploeg niet onderschat mag worden en dat PSV zich goed moet voorbereiden om deze te kunnen neutraliseren.

De ervaren oud-voetballer, die nu werkzaam is als technisch directeur bij een andere club, is van mening dat PSV een zware taak wacht tegen Sporting. Valckx hoopt echter dat zijn oude club kan verrassen en voor een stunt kan zorgen in de Champions League. De wedstrijd belooft in ieder geval een boeiend schouwspel te worden tussen twee Europese grootmachten, waarbij Valckx met speciale interesse zal kijken naar hoe zijn oude clubs het tegen elkaar zullen opnemen.