×
Home Nieuws Livescore

Mario Been kiest Sutalo en Traoré in Elftal van de Week.

Mario Been kiest Sutalo en Traoré in Elftal van de Week.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 12:56 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Mario Been heeft zijn Elftal van de Week samengesteld voor De Telegraaf, waarin hij twee Ajax-spelers heeft opgenomen die indruk hebben gemaakt. Josip Sutalo en Bertrand Traoré zijn de gelukkigen die een plekje hebben veroverd in Been's selectie. Traoré, die als invaller een cruciale rol speelde in de laatste wedstrijd, wist een doelpunt te scoren en een assist te geven, waardoor hij zichzelf in de schijnwerpers zette.

De Burkinese aanvaller Traoré heeft laten zien dat hij van grote waarde kan zijn voor Ajax, zelfs vanaf de bank. Zijn impactvolle optreden als invaller heeft niet alleen zijn team geholpen om de overwinning binnen te slepen, maar heeft ook de aandacht getrokken van kenners zoals Mario Been. Sutalo, aan de andere kant, heeft de afgelopen weken een consistente en sterke indruk achtergelaten bij de Amsterdammers, wat hem een verdiende plek in het Elftal van de Week heeft opgeleverd.

De keuze van Mario Been om Sutalo en Traoré op te nemen in zijn Elftal van de Week onderstreept de groeiende impact die deze spelers hebben binnen het team van Ajax. Met hun prestaties en bijdragen op het veld hebben zij bewezen dat zij van onschatbare waarde zijn voor de ploeg en verdienen zij de erkenning die zij krijgen. Been's selectie is een blijk van waardering voor het harde werk en de kwaliteiten van Sutalo en Traoré, die zichzelf keer op keer bewijzen in het shirt van de Amsterdammers.