×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag vol vertrouwen ondanks verlies Manchester United

Erik ten Hag vol vertrouwen ondanks verlies Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 11:24 uur

Trainer Erik ten Hag van Manchester United blijft vol vertrouwen ondanks de recente tegenslagen. Na de pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur heeft de Nederlandse coach laten weten dat hij niet bang is voor zijn positie bij The Red Devils. Ondanks de druk die op hem ligt, voelt Ten Hag nog altijd de steun van de eigenaren van de club.

De supporters van Manchester United zijn de laatste tijd kritisch op de prestaties van het team en de tactiek van Ten Hag. De trainer staat onder toenemende druk om de resultaten te verbeteren en het tij te keren. Ondanks de zware nederlaag tegen Tottenham, blijft Ten Hag vastberaden om zijn visie door te voeren en het team weer op de rails te krijgen.

De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Ten Hag en Manchester United. De coach weet dat hij resultaten moet boeken om het vertrouwen van de fans en de eigenaren te behouden. Met zijn vastberadenheid en geloof in zijn aanpak hoopt Ten Hag de twijfelaars te overtuigen en de club weer op de weg naar succes te brengen.