×
Home Nieuws Livescore

Ihattaren reageert op voorspelling Bakker: Oranje binnenkort mogelijk

Ihattaren reageert op voorspelling Bakker: Oranje binnenkort mogelijk
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 10:32 uur

Jonge talentvolle voetballer Mohamed Ihattaren heeft gereageerd op de opvallende voorspellingen van voormalig psychiater Bram Bakker. Bakker deed onlangs in de media de gedurfde uitspraak dat de 19-jarige linkspoot binnen een half jaar deel zou kunnen uitmaken van het Nederlands elftal. Ihattaren, die momenteel uitkomt voor PSV, heeft laten weten vereerd te zijn met de lof van Bakker, maar blijft nuchter onder de speculaties.

De Marokkaans-Nederlandse spelmaker erkent dat het een eer zou zijn om voor Oranje te mogen spelen, maar benadrukt dat hij zich momenteel volledig richt op zijn prestaties bij zijn club. Ihattaren staat bekend om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, en wordt gezien als een van de grootste talenten in de Nederlandse voetbalwereld.

Hoewel de voorspellingen van Bakker voor enthousiasme zorgen bij fans en kenners, blijft Ihattaren bescheiden en gefocust op zijn ontwikkeling als speler. De jonge middenvelder heeft al meerdere keren laten zien over veel potentie te beschikken, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij mogelijk zijn debuut maakt in het Nederlands elftal. Volgens bronnen binnen de KNVB wordt Ihattaren nauwlettend in de gaten gehouden door de bondscoach, die zijn progressie op de voet volgt.