×
Home Nieuws Livescore

Manchester United houdt vast aan Ten Hag na nederlaag.

Manchester United houdt vast aan Ten Hag na nederlaag.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 10:08 uur

Manchester United lijkt voorlopig vast te houden aan Erik ten Hag, ondanks de dramatische thuisnederlaag tegen Tottenham Hotspur. Volgens bronnen van The Athletic is de club van plan om de 'reset-knop' in te drukken en te blijven geloven in de Nederlandse coach. Hoewel Ten Hag onder grote druk staat, krijgt hij nog steeds het vertrouwen van alle geledingen binnen de club.

De komende wedstrijden zullen echter cruciaal worden voor Ten Hag om zijn positie te behouden. Na een reeks teleurstellende resultaten zal de coach van Manchester United moeten laten zien dat hij in staat is om het tij te keren en het team weer op de rails te krijgen. De druk op Ten Hag is enorm, maar hij lijkt vastberaden om zijn stempel te drukken en zijn visie op het spel door te voeren.

Met supporters die steeds kritischer worden en geruchten over mogelijke opvolgers die de ronde doen, staat Ten Hag voor een grote uitdaging. De komende weken zullen bepalend zijn voor zijn toekomst bij de club. Manchester United zal nauwlettend in de gaten worden gehouden om te zien of de 'reset-knop' daadwerkelijk het gewenste effect zal hebben en of Ten Hag in staat is om de club weer op het juiste spoor te krijgen.