×
Home Nieuws Livescore

PSV en Ajax winnen nipt, Feyenoord zorgen na gelijkspel

PSV en Ajax winnen nipt, Feyenoord zorgen na gelijkspel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 09:08 uur

Dit weekend wisten zowel PSV als Ajax met moeite een overwinning te behalen in de Eredivisie. Beide teams slaagden erin om de drie punten binnen te halen, maar het was verre van overtuigend. Bij PSV en Ajax waren er echter twee spelers die boven de rest uitstaken en een cruciale rol speelden in de overwinningen.

In Eindhoven waren alle ogen gericht op de uitblinkers van PSV, die de ploeg hielpen om de zege veilig te stellen. Aan de andere kant van het land, in Amsterdam, waren het de spelers van Ajax die de show stalen en ervoor zorgden dat de Amsterdammers met de overwinning aan de haal gingen. De supporters van beide clubs kunnen dan ook trots zijn op de prestaties van hun teams, ondanks de moeizame overwinningen.

Bij Feyenoord daarentegen was het moeilijk om echte uitblinkers aan te wijzen na weer een gelijkspel, dit keer tegen NEC. De ochtendkranten bestempelen de situatie in Rotterdam als een 'zinkend schip', aangezien de club moeite heeft om consistent goede resultaten neer te zetten. De druk op de spelers en de trainer neemt toe naarmate de teleurstellingen zich opstapelen, en het is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor Feyenoord om uit deze negatieve spiraal te komen.