×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem kritisch op Priske na gelijkspel Feyenoord

Van Hanegem kritisch op Priske na gelijkspel Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 09:00 uur

Afgelopen weekend was voetbalicoon Willem van Hanegem wederom teleurgesteld in het optreden van Feyenoord. De Rotterdamse ploeg, onder leiding van trainer Brian Priske, wist op het nippertje een gelijkspel te behalen tegen NEC, met een eindstand van 1-1. Van Hanegem, ook wel bekend als 'De Kromme', uitte zijn kritiek op de Deense coach naar aanleiding van de wedstrijd.

Van Hanegem, die bekend staat om zijn scherpe analyses en ongezouten mening, keek met verbazing toe hoe Feyenoord moeite had om de overwinning binnen te slepen tegen NEC. De voormalige speler en trainer van de club is van mening dat er meer van het team verwacht mag worden en dat de tactiek van Priske vraagtekens oproept.

De kritiek van Van Hanegem op Priske komt niet uit de lucht vallen. De voetballegende staat bekend om zijn liefde voor Feyenoord en zijn onvoorwaardelijke steun aan de club. Met zijn jarenlange ervaring in het voetbal weet Van Hanegem als geen ander waar het team toe in staat zou moeten zijn en lijkt hij teleurgesteld te zijn in de prestaties tot nu toe. Het is duidelijk dat de druk op Priske en zijn spelersgroep toeneemt na de kritische woorden van 'De Kromme'.