×
Home Nieuws Livescore

Traoré groeit in vorm bij Ajax, bank begrip

Traoré groeit in vorm bij Ajax, bank begrip
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 08:56 uur

Bertrand Traoré voelt zich steeds sterker worden bij Ajax. De Burkinese aanvaller, die inmiddels 29 jaar oud is, merkt dat zijn vorm langzaam maar zeker toeneemt. Ondanks zijn groeiende prestaties, toonde Traoré begrip voor de beslissing van coach Francesco Farioli om hem op de bank te laten starten in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Traoré, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft de afgelopen weken laten zien dat hij van grote waarde kan zijn voor het team van Ajax. Zijn positieve ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven bij de technische staf en fans van de club. De Burkinese international lijkt steeds beter zijn draai te vinden in het team en weet zijn kwaliteiten steeds vaker te benutten op het veld.

Hoewel Traoré ongetwijfeld teleurgesteld was om op de reservebank te starten tegen RKC Waalwijk, toonde hij volwassenheid en professionaliteit door de beslissing van Farioli te respecteren. De aanvaller begrijpt dat rotatie en het maken van tactische keuzes deel uitmaken van het spel en dat het teambelang altijd voorop staat. Traoré blijft vastberaden om zijn vorm vast te houden en te blijven strijden voor een basisplaats in het team van Ajax.