×
Home Nieuws Livescore

Daley Blind twijfelachtig voor Champions League tegen Feyenoord

Daley Blind twijfelachtig voor Champions League tegen Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 08:40 uur

Daley Blind staat mogelijk buitenspel voor het aankomende Champions League-duel tegen Feyenoord. De verdediger van Girona moest voortijdig het veld verlaten tijdens de competitiewedstrijd tegen Celta de Vigo vanwege een blessure. Het is nog onduidelijk of Blind op tijd fit genoeg zal zijn om deel te nemen aan de belangrijke Europese wedstrijd.

De blessure van Daley Blind komt op een ongelukkig moment voor Girona, aangezien de ploeg zich voorbereidt op het treffen met Feyenoord in de Champions League. De verdediger is een belangrijke schakel in de defensie van het team en zijn mogelijke afwezigheid zou een flinke aderlating zijn voor de Spaanse club.

Trainer van Girona, Luis Garcia Plaza, zal de komende dagen nauwlettend in de gaten houden hoe het herstel van Daley Blind verloopt. De medische staf zal er alles aan doen om de verdediger zo snel mogelijk weer speelklaar te krijgen, maar het blijft afwachten of hij op tijd fit genoeg zal zijn om aan te treden tegen Feyenoord.

Het is voor de fans van Girona en Daley Blind zelf te hopen dat de blessure niet ernstig is en dat hij snel weer op het veld kan staan. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het herstelproces van de verdediger, die er alles aan zal doen om zijn team te kunnen ondersteunen in de strijd om de overwinning tegen Feyenoord.