×
Home Nieuws Livescore

Ibrahim Afellay voorspelt einde Ten Hag bij Manchester United

Ibrahim Afellay voorspelt einde Ten Hag bij Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 01:16 uur

Voormalig voetballer Ibrahim Afellay heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United. Na de pijnlijke 0-3 nederlaag van The Red Devils tegen Tottenham Hotspur afgelopen zondag, heeft Afellay in het programma Studio Voetbal laten weten dat hij gelooft dat het einde voor Ten Hag nabij is. De druk op de Nederlandse coach is enorm toegenomen na de teleurstellende resultaten van de club.

Afellay benadrukte in zijn analyse dat het aanblijven van Ten Hag bij Manchester United slechts 'uitstel van executie' is. De voormalige speler van onder andere FC Barcelona en PSV gelooft dat de resultaten van de club onder Ten Hag niet voldoende zijn en dat er dringend verandering nodig is om de neerwaartse spiraal te doorbreken. De kritiek op de tactiek en het spel van de ploeg onder leiding van Ten Hag neemt toe, en de roep om verandering wordt steeds luider.

Met de recente zware nederlaag tegen Tottenham Hotspur lijkt de positie van Ten Hag bij Manchester United verder onder druk te staan. De fans van de club zijn teleurgesteld en eisen verbetering. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Ten Hag om zijn positie te behouden en het tij te keren. De vraag blijft echter of de coach in staat zal zijn om de resultaten te verbeteren en het vertrouwen van de clubleiding en supporters terug te winnen.