×
Home Nieuws Livescore

Vink en Perez lovend over Perisic bij PSV-debuut

Vink en Perez lovend over Perisic bij PSV-debuut
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 september 2024 00:16 uur

Voormalig PSV-spelers Marciano Vink en Kenneth Perez hebben hun lof geuit over de eerste optredens van Ivan Perisic in het PSV-shirt. In het programma 'Dit was het Weekend' gaven de heren aan onder de indruk te zijn van de Kroatische aanwinst. Perez prees Perisic als een 'echte kwaliteitspeler', wat aangeeft dat de ervaren voetballer een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team van PSV.

Daarentegen was Perez minder onder de indruk van Rick Karsdorp, die ook recentelijk bij PSV is gekomen. De voormalige middenvelder gaf aan dat Karsdorp nog niet de indruk heeft gemaakt die hij had verwacht. Dit kan een interessante dynamiek toevoegen aan het team, aangezien het altijd boeiend is om te zien hoe nieuwe spelers zich aanpassen en hun stempel proberen te drukken op het spel.

Met Perisic en Karsdorp als recente aanwinsten voor PSV, lijkt de concurrentie binnen het team alleen maar toe te nemen. Het is nu aan de spelers zelf om te laten zien wat ze waard zijn en zich te bewijzen op het veld. Fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar hoe deze nieuwe gezichten zich zullen ontwikkelen en welke impact ze zullen hebben op het spel van PSV in de komende wedstrijden.