×
Home Nieuws Livescore

Atlético en Real Madrid delen punten in derby

Atlético en Real Madrid delen punten in derby
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 23:32 uur

In een zinderende editie van El Derbi Madrileño hebben Atlético Madrid en Real Madrid elkaar in evenwicht gehouden met een 1-1 gelijkspel. De spanning was om te snijden in het Wanda Metropolitano stadion, waar Éder Militão Real Madrid op voorsprong zette met een doelpunt. De ploeg van coach Carlo Ancelotti leek lange tijd op weg naar de overwinning, maar Ángel Correa van Atlético Madrid gooide roet in het eten door in de slotfase de gelijkmaker te scoren.

Het doelpunt van Correa zorgde voor een golf van emoties bij de fans van beide clubs, die de derby intens beleefden. Echter, de vreugde werd kort onderbroken door ongewenst gedrag van enkele supporters, waardoor de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd. De autoriteiten grepen snel in en na een korte pauze kon de wedstrijd gelukkig weer hervat worden.

Het gelijkspel betekent dat beide clubs een punt overhouden aan deze beladen derby. Atlético Madrid en Real Madrid blijven hierdoor in de race om de titel in La Liga, met slechts enkele punten verschil tussen de topclubs. De strijd om het kampioenschap belooft dit seizoen dan ook uiterst spannend te worden, met El Derbi Madrileño als een van de hoogtepunten in het Spaanse voetbal.