×
Home Nieuws Livescore

Chaos bij Madrileense derby: supporters gooien objecten op veld

Chaos bij Madrileense derby: supporters gooien objecten op veld
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 23:08 uur

De Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid is zondagmiddag volledig ontspoord en tijdelijk stilgelegd vanwege ongekende wanorde in het stadion. De spanningen liepen hoog op toen Real Madrid op voorsprong kwam, waarna boze supporters van Atlético begonnen met het gooien van objecten richting het veld. De scheidsrechter zag zich genoodzaakt om het spel te onderbreken en de spelers naar de kleedkamers te sturen, in een poging de gemoederen te bedaren.

Het was een grimmige sfeer in het Wanda Metropolitano stadion, waar de rivaliteit tussen de twee clubs tot een kookpunt kwam. De supporters van Atlético konden hun frustraties niet bedwingen nadat Real Madrid de leiding nam in de beladen derby. Het gooien van objecten naar het veld zorgde voor gevaarlijke situaties en dwong de autoriteiten om in te grijpen om de veiligheid van spelers en officials te waarborgen.

Na een korte onderbreking en intensief overleg met de betrokken partijen werd besloten om de wedstrijd te hervatten, zij het onder strenge veiligheidsmaatregelen. De spelers betraden opnieuw het veld, maar de sfeer bleef gespannen en grimmig. De gebeurtenissen zullen ongetwijfeld een nasleep hebben en de autoriteiten zullen naar verwachting streng optreden tegen de relschoppers die verantwoordelijk waren voor het ontsporen van deze beladen Madrileense derby.