×
Home Nieuws Livescore

Mourinho plaatst laptop voor camera na afgekeurde goal Džeko

Mourinho plaatst laptop voor camera na afgekeurde goal Džeko
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 22:56 uur

De Portugese voetbaltrainer José Mourinho zorgde voor opschudding tijdens de wedstrijd van Fenerbahçe door zijn ongenoegen te uiten over een afgekeurde goal van Edin Džeko. De scheidsrechter had het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel, maar Mourinho was het hier duidelijk niet mee eens. In een opmerkelijke actie plaatste hij een laptop voor de tv-camera om zijn gelijk te bewijzen. Deze ongebruikelijke stap van de trainer zorgde voor verbazing bij zowel het publiek als de spelers op het veld.

Het incident leidde tot een gele kaart voor José Mourinho, die zijn frustratie niet kon verbergen. De coach van Fenerbahçe stond erop dat de videobeelden zijn standpunt zouden ondersteunen en was vastberaden om zijn gelijk te halen. Hoewel het tonen van de beelden op de laptop niet resulteerde in een verandering van de beslissing van de scheidsrechter, liet Mourinho zien dat hij bereid was om tot het uiterste te gaan om zijn team te verdedigen.

De actie van José Mourinho zorgde voor verdeelde reacties in de voetbalwereld, waarbij sommigen zijn vastberadenheid prezen, terwijl anderen zijn onconventionele aanpak bekritiseerden. Hoe dan ook, de trainer van Fenerbahçe liet zien dat hij een passie heeft voor het spel en bereid is om voor zijn spelers op te komen, zelfs als dat betekent dat hij een gele kaart krijgt voor zijn acties.