×
Home Nieuws Livescore

Henk Fraser prijst Ihattaren als 'bizar goede' voetballer.

Henk Fraser prijst Ihattaren als 'bizar goede' voetballer.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 22:24 uur

Henk Fraser, de hoofdtrainer van RKC Waalwijk, heeft zijn bewondering uitgesproken voor de talenten van Mohamed Ihattaren, die hij omschrijft als een 'bizar goede' voetballer. Na een periode van afwezigheid maakte Ihattaren zijn rentree in de Eredivisie tijdens de wedstrijd tegen zijn voormalige club Ajax, waar RKC met 0-2 verloor.

Fraser benadrukt echter dat het belangrijk is om Ihattaren rustig te brengen, gezien zijn huidige fysieke conditie nog niet optimaal is. De middenvelder heeft tijd nodig om weer volledig fit te worden en zijn beste niveau te bereiken. Desondanks is de trainer enthousiast over de potentie van Ihattaren en gelooft hij dat de speler een waardevolle toevoeging kan zijn voor het team van RKC.

Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld heeft Ihattaren al laten zien wat hij in huis heeft. Het is nu aan Fraser en zijn staf om de jonge speler op de juiste manier te begeleiden en te helpen bij zijn ontwikkeling. De supporters van RKC kijken reikhalzend uit naar wat Ihattaren kan bijdragen aan het team en hopen op mooie momenten met de 'bizar goede' voetballer in de gelederen.