×
Home Nieuws Livescore

Engelse pers hard voor Ten Hag na verlies United.

Engelse pers hard voor Ten Hag na verlies United.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 21:40 uur

Na de pijnlijke 0-3 thuisnederlaag van Manchester United tegen Tottenham Hotspur, heeft de Engelse pers geen spaan heel gelaten van Erik ten Hag. De Nederlandse coach kreeg harde kritiek te verduren van verschillende media in Engeland. De prestaties van Ten Hag werden genadeloos onder de loep genomen en er werd geen blad voor de mond genomen.

De teleurstelling was voelbaar bij de fans van Manchester United na de zware nederlaag op eigen veld. De roep om verandering en verbetering klonk luid na de zwakke vertoning van het team onder leiding van Ten Hag. De druk op de Nederlandse trainer nam toe na deze zeperd en de vraagtekens rondom zijn capaciteiten werden steeds groter.

De Engelse media analyseerden genadeloos de tactische keuzes en beslissingen van Erik ten Hag tijdens de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De kritiek richtte zich met name op het gebrek aan defensieve stabiliteit en de zwakke organisatie van het team. De roep om verandering in het beleid van Manchester United werd steeds luider, met Ten Hag als mikpunt van de kritiek.