×
Home Nieuws Livescore

Kwakman: "Ihattaren heeft tijd nodig om te schitteren."

Kwakman:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 21:32 uur

Voormalig voetballer en analist Kees Kwakman heeft zijn mening gegeven over de terugkeer van Mohamed Ihattaren in de Eredivisie. Kwakman gelooft dat het nog even zal duren voordat de jonge talentvolle speler weer op zijn best zal kunnen presteren op het Nederlandse voetbalveld. De analist is verheugd over de terugkeer van Ihattaren, maar benadrukt dat er nog flink wat werk aan de winkel is voordat hij weer kan schitteren.

In een interview met ESPN heeft Kwakman zijn gedachten gedeeld over de situatie van Ihattaren. Hij erkent de potentie en kwaliteiten van de speler, maar wijst erop dat het herwinnen van vorm en vertrouwen tijd zal vergen. Kwakman is van mening dat Ihattaren de juiste begeleiding en ondersteuning nodig heeft om zijn potentieel volledig te benutten en weer op topniveau te kunnen presteren in de Eredivisie.

De voormalige voetballer benadrukt dat Ihattaren een belangrijke speler kan zijn voor zijn club en voor het Nederlandse voetbal als geheel, maar dat geduld en hard werk essentieel zullen zijn voor zijn terugkeer naar topvorm. Kwakman hoopt dat Ihattaren de nodige steun zal krijgen om zijn talent te laten floreren en weer te kunnen vlammen op het voetbalveld.