×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem verbaasd over 'gekke' uitspraken Ten Hag

Van Hanegem verbaasd over 'gekke' uitspraken Ten Hag
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 21:16 uur

Voormalig voetballer en voetbalanalist Willem van Hanegem heeft zijn verbazing geuit over de recente uitspraken van Erik ten Hag. In een column voor het Algemeen Dagblad heeft Van Hanegem kritiek geuit op de trainer van Manchester United, waarbij hij aangeeft dat Ten Hag volgens hem 'de gekste dingen blijft roepen'. De opmerkingen van Ten Hag lijken bij Van Hanegem de wenkbrauwen te doen fronsen, aangezien hij de coach lijkt te beschouwen als iemand die controversiële en onverwachte uitspraken doet.

Van Hanegem, die bekend staat om zijn scherpe analyses en ongezouten mening, lijkt niet te schuwen om zijn ongenoegen te uiten over de communicatiestijl van Ten Hag. De oud-voetballer lijkt van mening te zijn dat de uitspraken van de trainer van Manchester United niet altijd even doordacht zijn en mogelijk voor verwarring kunnen zorgen binnen en buiten de voetbalwereld. Het is duidelijk dat Van Hanegem kritisch kijkt naar de manier waarop Ten Hag zich uit en zijn opmerkingen niet zomaar voor lief neemt.

De reactie van Van Hanegem op de uitspraken van Ten Hag zorgt voor de nodige opschudding binnen de voetbalwereld. Als gerenommeerd voetbalanalist en oud-profvoetballer heeft Van Hanegem een aanzienlijke invloed op het publieke debat rondom het voetbal en zijn kritiek op Ten Hag zal dan ook niet onopgemerkt blijven. Het is afwachten hoe Ten Hag zal reageren op de opmerkingen van Van Hanegem en of dit nog een vervolg zal krijgen in de voetbalmedia.