×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag's toekomst bij Manchester United onzeker na nederlaag

Ten Hag's toekomst bij Manchester United onzeker na nederlaag
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 20:56 uur

Na de ontluisterende 0-3 thuisnederlaag van Manchester United tegen Tottenham Hotspur, staat manager Erik ten Hag onder druk. Verschillende Engelse analisten speculeren over het lot van de Nederlandse coach bij de club. De pijnlijke nederlaag heeft geleid tot onrust binnen de club en de fans eisen verandering.

Ten Hag, die eerder succesvol was bij Ajax, heeft het moeilijk om de hoge verwachtingen van de supporters en het bestuur van Manchester United waar te maken. De recente reeks teleurstellende resultaten heeft de positie van de manager verzwakt en er wordt openlijk gespeculeerd over zijn ontslag.

De druk op Ten Hag zal de komende wedstrijden alleen maar toenemen, aangezien Manchester United zich in een cruciale fase van het seizoen bevindt. De club staat voor belangrijke wedstrijden in zowel de competitie als de Europese competities, en de prestaties van het team onder leiding van Ten Hag zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden door zowel de fans als het bestuur. Het is afwachten hoe de manager zal omgaan met deze moeilijke periode en of hij in staat zal zijn om het tij te keren voor Manchester United.